26 Januari- Sahabat

Bismillahirrahmanirrahim.

Lama rasanya aku tak jengah blog ni. Sampai aku dah tak berapa nak pandai susun ayat. Taip. Delete. Taip. Delete. Senario itu berterusan untuk jangka yang agak lama. Hahaha. Bosan rasanya aku nak memikir ayat skema. Hmm anyway selamat tahun baru gais even aku tahu tinggal beberapa hari nak masuk Februari 2016. Tapi ada aku kisah ? (Saja nak nampak kan macam berjela sikit)

Oh ya, aku ada something to share. Sebenarnya aku tengah ada masalah with my ex-schoolmate. Out of sudden, we got misunderstanding. Sebelum ni dah lebih kurang 2 years kami berpisah, everything going smoothly without any problems. But that day, maybe aku terlalu ikut perasaan. Mudah terasa. Tapi tak tahu kenapa aku still anggap dia yang salah. Well, aku memang ego.

Sebenarnya benda tu remeh sangat. Aku just ajak lepak but suddenly ada sorang member tu boleh cakap dia busy and without any explanation terus left group. Well, aku kecik hati. Sangat kecik hati. Jujur selama ni aku tak pernah kecik hati macam tu. Dia tak fikir ke sebelum aku ajak dia lepak tu, aku kena pujuk lagi dua orang makhluk supaya dapat spend time sama-sama. Then dia yang aku tahu memang takde buat apa-apa time cuti terus cakap macam tu and blah. What the fuck siakk ?

Then aku bukak lah twitter. Hahaha. So typical people ! Kalau betul lah dia tak nak join then why not dia bagi explanation dekat aku and not updating twitter. Macam-macam dia cakap and ayat yang paling aku ingat “MATRIC LIFE LEBIH SERONOK DARI SCHOOL LIFE. PALING PENTING TANG MEMBER”

Ayat tu buat aku gelak wei. Sebelum dia tetiba jadi bangang macam tu, dia selalu call aku and cakap ‘AKU RINDU TIME SEKOLAH DULU. AKU TAK SUKA DEKAT RUMET MATRIKS AKU NI… BLA.. BLA..” such a hypocrite ! But its okay sis. At least now aku daa tak ada kawan yang talam . Acah-acah selalu keep in touch dengan aku but at the same time tak ikhlas pon. Cari aku bila bosan. Jangan ingat aku layan jee tapi aku bodoh tak tau apa-apa.

Well, sesejak habis sekolah ni memang macam-macam jenis manusia aku jumpa. Well, aku memang ramai haters and I don’t care. Sebab aku rasa femes  pulak tetiba padahal kerja aku dekat hostel sampai ke rumah cuma tidur dan makan bila bosan. Mungkin dorang cemburu sebab masa aku terlalu banyak untuk tidur sedangkan dorang kena spend time untuk cari salah aku. Kahhh !

Tapi memang ramai yang talam sangat. Dan ada yang paling bodoh burukkan aku dekat bestfriend aku sendiri. Maybe dia tengok aku dengan Eyaa tak rapat, so then dia boleh lah burukkan aku. Bodoh ! Dia tak tau aku dengan Eyaa kenal daripada sem satu kot. So Eyaa lagi kenal pangai aku macam mana. Btw to all Mafia’06, thanks sebab tetap bersama even pernah jugak berpecah kejap dulu. And I only have all of u as my buddy now ! Muahh girls . kbye ! Assalamualaikum .

1 comment:

Анна Лапина said...

Вас интересуют Индивидуалки? Добро пожаловать на сайт, где представлены лучшие шлюхи города Ухоженная девушка встретится для секса с мужчиной.