1 September - Noktah

Bismillahirrahmanirrahim .
Finally malam ni aku tahu jugak . 4 tahun wei aku tunggu . Kau ingat 4 tahun tu mcm 4 hari ? Oh no wonder laa tweethandle kau dgn dia sama . No wonder laa korang selalu mention tweet . No wonder jugak laa kau lupakan aku . HAHAHA . Thanks laa ek . Kalau aku tahu, daa lama aku stalk korang bedua . Thanks laa ek buat aku tunggu 4 tahun . 4 tahun aku jaga hati aku utk kau . HAHAHA . Takpe laa . Wish the best for both of u . Kbye !

Lelah . Setelah 4 tahun menanti, akhirnya kini ternoktah . Terima kasih . Aku tahu . Aku yang bodoh selama ni . Mengharap pada yang tak sudi . 

Berulang kali aku kata pada mereka, kau sudah ku lupa . Tapi jujur jauh di sudut hati, namamu masih utuh bersemadi . Kau ingat mudah untuk aku lupakan kenangan kita ? Mungkin bagi kau, ia tak membawa apa-apa makna, tapi tidak bagi aku .

Mungkin orang tengok aku mcm perempuan gedik yang suka melayan . Jujur aku hanya menganggap mereka kawan walau kadang aku layan mereka seperti lebih daripada kawan . Tapi hati aku, aku yang tahu .

Sejujurnya aku layan mereka kerana aku sakit hati . Kenapa kau tak pernah nak cari aku ? Kenapa kau tak mcm mereka ? Kenapa kau membisu ? Nah ! Malam ni terjawab segalanya . Bodohkan aku ? Rupanya hati kau dah dimiliki . HAHAHAHA . Aku mengharap agar kau cemburu tapi aku tak sedar diri yang sebenarnya aku langsung tak memberi apa-apa makna pada kau .

Tak apa laa . Aku redha . Pergi lah . Aku tahu salah aku kerana menyimpan perasaan dekat kau . Mungkin susah untuk aku terima tapi aku yakin satu hari nanti kau akan terus lupus dari kotak ingatanku . Terima kasih untuk kenangan dulu-dulu . Assalamualaikum . #F

No comments: