Ogos 2015 - Permulaan baru

Bismillahhirrahamanirrahim .
Hai semua ! First entry for the new blog . Sengaja je aku delete post lama-lama sebab aku rasa, aku perlukan permulaan hidup baru dan aku harus lupakan semua kenangan lalu . 

Post ni aku tak berniat nak bebel panjang cuma saja nak try update sebab rasanya dah lama sangat tak melatih jemari ni atas keyboard mcm dulu-dulu . In shaa Allah dalam masa terdekat ni aku update okayy . Tapi jangan terkejut pulak bila isi kandungan blog ni daa berlainan ye . 

Assalamualaikum gaisss !  

No comments: